Riverdale Golf Club

123/5 Moo1 Tiwanon Road, Bang Kadi Sub-District, Muang Pathum Thani District ปทุมธานี 12000, Thajsko
Riverdale Golf Club
Jamek: 18Yardů: 7006Par: 72Driving range: NeOtevřeno: DenněRok otevření: 2010Návrh hřiště: Jonathan Morrow & Al Tikkanen

Riverdale Golf Club se nachází nedaleko města Bangkok v okrese Pathumthani. Hřiště bylo poprvé otevřeno 1.8.2010 a navrženo welským architektem Jonathanem Morrow  jeho partnerem Al Tikkanen, kteří také navrhovali hřiště Red Mountain na Phuketu. Vytvořili zvlněné a kopcovité hřiště na úplné rovině. Zde lze opravdu sdělit, že toto nové hřiště je jiné, než ostatní. Riverdale Golf Club nemusí na první pohled vypadat jako hrozivý test golfu, nicméně tu na golfisty čeká překvapení. Skvělou hru doprovází 5* služby, servis a neposkvrněná hrací plocha pro váš vysněný golf v Thajsku. Hřiště je opravdu nové a neporušené, proto si zde užijete příjemnou hru v moderním stylu. Odpočinout si můžete v klubovně s občerstvením a výhledem na 1. a 18. jamku. Elegantní šatny Poskytují 5* luxus.

Vodní překážky jsou strategicky rozmístěné po celém Riverdale Golf Club. Architekti vytvořili nejen úžasná jezera, ale i krásnou krajinu plnou zeleně. Některé jamky se hrají z vyvýšených odpališť. Zalesněné kopce jsou výzvou pro hráče. Golfovou hru si zde užijí golfový hráči všech úrovní. Strategie hry je definována mnoha překážkami z písku, různými pastmi a dunami trávy. Designéři vytvořili hřiště pro inteligentní hru s riziky a odměnami pro odvážné hráče golfu.

Příroda zde sehrála svou hlavní roli, hřiště Riverdale Golf Club je plné mokřadů, ibisů, květin, stromů a keřů, jde o opravdový divoký ráj. Krajinu tvoří několik velkých jezer, která byla vytvořena z kopců v okolí. Kromě svého vynikajícího prostředí a mnoha výzev se skutečná radost ze hry na Riverdale Golf Club nachází v mírně zvlněných fairwayích, malých jezírkách, zvýšených greenech, excelentních bunkrech a velkých kopcích.

Hřiště je opravdu nové a neporušené, proto si zde užijete příjemnou hru v moderním stylu. Odpočinout si můžete v klubovně s občerstvením a výhledem na 1. a 18. jamku. Elegantní šatny Poskytují 5* luxus. Celý komplex působí charakterem soukromého golfového klubu. Riverdale Golf Club nabízí opravdový požitek z golfové hry v Thajsku.

Ceník služeb

Green feeCaddyCartGolf setBoty
Po-PáSo-Ne/svátky
3 3603 3603846721 152192
* Ceny jsou uváděny v Kč

Uvedené ceny jsou vždy pro 1 osobu.

Ceník balíčku

1 hráč2 hráči3-4 hráči5-6 hráčů7-8 hráčů
Po-PáSo-Ne/svátkyPo-PáSo-Ne/svátkyPo-PáSo-Ne/svátkyPo-PáSo-Ne/svátkyPo-PáSo-Ne/svátky
6 5576 9415 2425 6264 8055 1894 4784 8584 3154 694
* Ceny jsou uváděny v Kč

Balíček zahrnuje:

  • green fee 18 jamek
  • caddy
  • cart
  • zpáteční hotelovou dopravu v Bangkoku

Uvedené ceny jsou vždy pro 1 osobu.
Pro více jak 8 hráčů nás prosím kontaktuje. Zpracujeme Vám individuální cenovou kalkulaci.

Nepřehlédněte

Platební podmínky:

Toto golfové hřiště vyžaduje od klientů zálohu předem ve výši 30% z celkové ceny, a to při potvrzení závazné rezervace. Doplatek ceny je vyžadován min. 30 dní před zahájením hry.

Storno podmínky:

Při zrušení závazné rezervace 20 – 0 dní před zahájením hry, bude klientovi účtován storno poplatek 100% z celkové ceny.